white-frame-with-holi-color-powder-bowl-

FİYAT TEKLİFİ

ALIN

Test Talepleriniz İçin Bize Ulaşabilirsiniz.

KATKI ANALİZLERİ

Tek başına besleyici değeri olan veya olmayan,  tek başına gıda olarak tüketilmeyen,  üretim teknolojisi gereği veya imalat sırasında mamul veya yarı mamul maddede bulunabilen,  gıdanın üretiminde koku, tat, görünüş, kıvam veya diğer nitelikleri koruma amacıyla katılmasına izin verilen maddelere gıda katkısı denilmektedir.

Gıda katkıları renklendiriciler, stabilizörler, tatlandırıcılar, antioksidanlar, koruyucular gibi kullanım amacına göre gruplara ayrılmaktadır.

Gıdalarda kullanılacak katkı maddelerinin izin verilen maksimum limitleri Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği’nde yer almaktadır.

Gıdalarda gerçekleştirdiğimiz katkı analizleri;

- Melamin Analizi

- Nitrat ve Nitrit Analizi

- Boya Aranması Tayini

Laboratuvarımız gıdalarda katkı analizlerinde T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından izinli, Türkak tarafından TS EN ISO 17025 standardına göre akredite biçimde faaliyetini sürdürmektedir.

ADRES: Tayakadın Köyü Köy Sokağı Trak Depo D Blok No:12 EDİRNE

MAİL: info@pilab.com.tr

TELEFON: 0284 268 65 01

© 2020 by PİLAB LABORATUVAR   TÜM HAKLARI SAKLIDIR