//script in header

Gıdalarda Enterobacteriaceae Sayımı


Enterobacteriaceae familyası gıda sektörünü en çok etkileyen bakterilerdir. Bu grupta bulunan bakteriler bir çok laboratuvarda rutin analizlere tabii tutulur aranır veya sayımı yapılır. Bunun yanı sıra Enterobacteriaceae sayımı da günden güne önem kazanıp bir kalite değeri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Genel olarak hijyen standart olarak kabul edilen bu sayımın uluslararası standartlarda belirli bir limit değeri bulunmamaktadır. Analiz genellikle dökme ya da yayma kültüre sayım yöntemi kullanılarak yapılmaktadır. Enterobacteriaceae, besiyerde koyu kırmızı ve kırmızımsı presipitat alanı oluşturur. Enterobacteriaceae familyası üyesi olmayan bakteriler ise renksiz koloni oluştururlar.

Laboratuvarlarımızda TÜRKAK akreditasyonu ile ilgili yasal düzenlemelere ve standartlara uygun bir şekilde "Enterobacteriaceae Sayımı" gerçekleştirilmektedir.

FİYAT TEKLİFİ ALIN

Test Talepleriniz İçin Bize Ulaşabilirsiniz.
Teklif Al